لزوم برنامه ریزی کلان برای واحدهای صنفی

ساخت وبلاگ

یکی از عوارض استقبال مشتریان از فروشگاههای بهاره ، تجمیع عرضه محصول با بها پایین خیس هست و چنانچه بتوانیم واحدهای صنفی را در فروشگاه­ها متمرکز تجمیع و یا این که فروشگاههای زنجیره ای را گسترش بدهیم تا حدودی اختلال برپایی نمایشگاههای فصلی بخصوص بهاره هم حل خواهد شد . هم درحال حاضر ۵ درصد از سهم بازار در اختیار فروشگاههای زنجیره ای می باشد که سعی می کنیم تا نقطه پایان برنامه ششم توسعه این میزان به ۱۵ درصد برسد . 

نظام صنوف سرزمین همانند سایر بخش های اقتصادی مرز و بوم به صورت بهینه از منابع در دسترس استعمال نمی کند، لازم می باشد که با به کارگیری از ابزارهای ارتقای فایده وری و با رویکردهای جدید نسبت به بهبود منفعت وری کل صنف‌ها کشور، مبادرت های عملیاتی را طراحی و اجرا نمود؛ در واقع این دارای اهمیت با اعتنا به میزان و نقش اصناف در ایجاد ناخالص داخلی کشور دوچندان تاثیر گذار خواهد بود . 

یکی از اشکالات دیگری که صنف‌ها با آن روبرو هست ذیل بودن سود وری سرمایه میباشد بطوریکه هم درحال حاضر بهره وری سرمایه چیزی حدود ۰۴/ ۰ ( چهارصدم ) درصد است و این یعنی مریضی مزمن که دامن اقتصاد کشور را گرفته است . و یک عدد از راههای ارتقاء سود وری سرمایه این می باشد که اصناف توسعه و گسترش پیدا نمایند و یکی از شیوه های گسترش صنف ها نیز ساخت و توسعه و گسترش فروشگاههای زنجیره ای هست که سبب به فایده وری سرمایه و کاهش ارزش ها خواهد شد و این سیستم یک نظام خود کنترلی می باشد که دیگر نیازی به بازرس و آنالیز و دخالت ندارد . فروشگاه های والا زنجیره ای که به شدت داراست بسط پیدا می­ کند و استقبال هم می ­کنیم اگر با تاراج های فصلی این فروشگاهها سوق دهی شوند دیگر نیازی به برگزاری مغازه های بهاره نیست . 

 

در واقع توسعه می بایست رخ گیرد و واحدهای تولیدی را در خوشه های تولیدی با مزیت مشخص در شهرک های تولیدی با استعمال از نظام های ایزو سوق دهی کنیم . آن وقت در دیگر نیاز به بازرسی و بررسی نخواهد بود و نقش بازرس دیگر فیزیکی نمی باشد . 

https://www.noozdah.com/...
ما را در سایت https://www.noozdah.com/ دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : charmsara charmsara بازدید : 121 تاريخ : جمعه 16 آذر 1397 ساعت: 0:20